ΥΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Το κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα/σεμινάριο περιλαμβάνει την ύλη (αρχεία PDF,  Powerpoint, ή Word), ασκήσεις & τεχνικές, καθώς και μπορείς να "κατεβάσεις" ολόκληρο το πρόγραμμα απευθείας στον υπολογιστή σου με ένα "κλικ".

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ online
Όποια στιγμή νιώσεις έτοιμος, μπορείς να δώσεις τις εξετάσεις online, χωρίς δέσμευση χρόνου. Ο σύνδεσμος των εξετάσεων βρίσκεται στην τελευταία σελίδα της ύλης, μέσω της φόρμας google, με ρωτήσεις και πιθανές απαντήσεις (Multiple Choice), τις οποίες μπορείς να ολοκληρώσεις οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείς εσύ.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ από το " Personal Development & Coaching Institute"
Για να λάβεις την Πιστοποίηση πρακολούθησης από το "Personal Development & Coaching Institute" θα πρέπει να συγκεντρώσεις το ποσοστό επιτυχίας με 70% στο σύνολό του. (Παράδειγμα: Στις 20 ερωτήσεις θα πρέπει να είναι σωστές οι 14 απαντήσεις).

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ & ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Μπορείς να παρακολουθήσεις με επιπλέον χρέωση: Σεμινάρια που διοργανώνονται από το Ινστιτούτο, ομιλίες και συνεδρίες των εισηγητών ομιλητών-Συμβούλων και Coaches, καθώς και να διευθετήσεις την προσωπική σου συνεδρία.


ΠΛΗΡΩΜΗ / ΕΠΕΝΔΥΣΗ
Κάνοντας την εγγραφή σου στο πρόγραμμα/ σεμινάριο που επιθυμείς, αυτομάτως μπορείς να κατεβάσεις τα αρχεία στον υπολογιστή σου και καταβάλλεις το ποσό επένδυσης μέσω PAYPAL. Εάν επιθυμείς τραπεζικό έμβασμα-κατάθεση, μπορείς να καταβάλλεις το ποσό στον λογαριασμό: Hellenic  Bank, και θα στείλεις την απόδειξη κατάθεσης και το πρόγραμμα που θέλεις να παρακολουθήσεις στο email:

info@e-studies.gr
Ελληνικά
English