Ποιος είμαι;
Ελληνικά
English

Είμαι ένα διαρκώς ανήσυχο πνεύμα, άκρως δημιουργικός, επαγγελματίας, που θέτω το ήθος και τον σεβασμό προς τον άνθρωπο ως απαραίτητη προϋπόθεση για την μέγιστη βελτιστοποίηση του κόσμου μας.

Είμαι ο Δημήτριος Αλεξόπουλος, ή αλλιώς -όπως πολλοί θα με γνωρίζετε- ως James Alexopoulos. Είμαι Διαπιστευμένος και Πιστοποιημένος Senior Practitioner Life Coach (EMCC) / Master Neuro-Linguistic-Programing Coach, είμαι ο πρώτος #1 Senior Practitioner Life Coach στην Κύπρο, καθώς και #1 Real Estate Coach Σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σπούδασα οδοντική τεχνολογία στην Αθήνα και ασχολήθηκα αρκετά χρόνια σε αυτό τον τομέα. Έπειτα, το ενδιαφέρον μου άρχισε να στρέφεται στην τέχνη της πώλησης με αποτέλεσμα να ακολουθήσω την πορεία μου ως Σύμβουλος Πωλήσεων και Σύμβουλος Ακινήτων από το 2006 σε Ελλάδα και Κύπρο, δημιουργώντας παράλληλα και την συμβουλευτική εταιρεία "The Million Dollar Brokers" με ιδιαίτερη εξειδίκευση στον τομέα των ακινήτων, στις διαπραγματεύσεις και στις εκπαιδεύσεις πωλητών.
Ως Real Estate Coach - Κτηματομεσίτης και Life Coaching Mentor, κατάφερα να συνδυάσω την εργασία με την αγάπη και την αφοσίωση.

Δηλώνω θιασώτης της ελληνικής γλώσσας και της λογοτεχνίας.
Η αγάπη μου για τα βιβλία, την λογοτεχνχία και την συμβουλευτική διαλεκτική γεννήθηκε από νεαρή ηλικία, όταν άρχισα να συγγράφω το πρώτο μου βιβλίο με κορμό: "Κοινωνία και ανθρώπινη ψυχολογία" σε μια παλαιά γραφομηχανή τού παππού μου.
Πόλλα έργα μου βραβεύθηκαν Πανελλήνια σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, καθώς διακρίθηκαν και σε Διεθνείς Διαγωνισμούς ποίησης και λογοτεχνίας.
Αρθρογραφώ επίσης σε εφημερίδες και περιοδικά επάνω σε θέματα αυτοβελτίωσης και σε τεχνικές Προσωπικής Ανάπτυξης.
Η θεματολογία των βιβλίων μου και των θεωριών μου έχει ως ρίζα την ψυχολογία, τον έρωτα, την κοινωνιολογία και είναι ανθρωποκεντρικά, με κύριο συστατικό τον άνθρωπο και την αστείρευτη δύναμη που κρύβει μέσα του.

Είμαι ο εμπνευστής του Ινστιτούτου προσωπικής ανάπτυξης "James Alexopoulos Coaching Institute" που δραστηριοποιείται στον τομέα της Προσωπικής Βελτίωσης, του Life Coaching, της Συμβουλευτικής, του Νεύρο-γλωσσικού Προγραμματισμού και άλλων τεχνικών και στρατηγικών που ακολουθούνται για την Προσωπική ανάπτυξη, την εσωτερική εναρμόνιση, την πνευματικότητα και την επίτευξη στόχων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Είμαι ιδρυτικό μέλος του "Ινστιτούτου Προσωπικής ανάπτυξης και Life coaching" που διαθέτει εκπαιδευτικά προγράμματα, και μαζι με την υπέροχη ομάδα μας, διεξάγουμε σεμινάρια και οργανώνουμε προσωπικές συνεδρίες (one to one).

Έχω λάβει Πιστοποιήσεις και Διαπιστεύσεις ως "SENIOR PRACTITIONER LIFE COACH" από τον κορυφαίο Ευρωπαϊκό φορέα EMCC στο Life & Business Coaching, καθώς επίσης έχω πιστοποιηθεί και ως Master NLP Coach, με αριστείο στην πτυχιακή "Σχέσεις γονέων και παιδιών & Ενσυναίσθηση στο Life Coaching" που κυκλοφόρησε αργότερα και σε e-book.

Εμπνευστής & Ιδρυτής της Ανθρωπιστικής και Φιλανθρωπικής διαδικτυακής σελίδας INVEST IN HUMANITY.

Έχω εκπαιδευτεί από κορυφαίους Life Coaches & NLP Trainers & Ψυχοθεραπευτές. Διαθέτω πτυχία και πιστοποιήσεις στο Life Coaching "Certificate of Coaching", Certificate of Mentoring, Spiritual Coaching και Πτυχίο: Master Practitioner NLP Master Coach στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό. Κατέχω δίπλωμα και πιστοποίηση στην Συμβουλευτική και εξειδίκευση σε τεχνικές Τάντρα, όπως επίσης διπλώματα και πιστοποιήσεις εξειδικευμένης επιμόρφωσης σε τεχνικές Ύπνωσης, "Ψυχολογικές πρώτες βοήθειες", "Τεχνικές στην Ψυχοθεραπεία", Executive Coaching, στην Συμβουλευτική προσωπικής ανάπτυξης και στο Life Coaching.

Έχω ασχοληθεί με την τεχνική της πνευματικής συγκέντρωσης, κύματα Θήτα, διαλογισμού και γιόγκα, όπως έχω παρακολουθήσει ομιλίες, διαλέξεις και σεμινάρια επάνω στο Life Coaching & Business Coaching σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Κλείνοντας, θέλω να μάθεις τα τρία βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μου:

  • Λειτουργώ με Ενσυναίσθηση
  • Ενεργώ πάντοτε ως καλός ακροατής, με ενεργητική ακρόαση
  • Διαθέτω εσωτερική και ψυχική ηρεμία
  • Θα είμαι ελικρινής απέναντί σου.